Drammens Port- og Gjerdefabrikk

Når kunnskap, kvalitet og service teller!

Drammens Port- og Gjerdefabrikk ble etablert i 1923. I snart 100 år har vi levert gjerder og porter til det norske markedet. Vi holder til i Drammen, men leverer til hele landet. Vi leverer gjerder og porter til de aller fleste miljøer. Fra hus, hjem og barnehager til kommunale anlegg og industri.

Vi har et sterk fokus på kvalitet i alle ledd, og jobber kontinuerlig for at våre kunder alltid skal være fornøyd når de benytter seg av vår kompetanse, produkter og tjenester.

Hos oss jobber det montører med høy fagkompetanse og lang fartstid i faget, og som drar nytte av å være tilsluttet et solid selskap med stor erfaring. Vårt mål er å bli et naturlig 1. valg som leverandør av gjerder og porter både for privatkunder, næringslivet og offentlig sektor.

Drammens Port- og Gjerdefabrikk tilbyr også en rekke andre produkter slik som elektriske gjerder med alarm, bommer, T-stolper, flettverk, rekkverk og hundegårder.

Drammens Port- og Gjerdefabrikk tilbyr også samarbeidsavtaler og servicepakker med prioriteringsstatus til konkurransedyktige betingelser.

Drammens Port- og Gjerdefabrikk skal være et sikkert første valg. Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og service samt konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden.

Vi er bare en telefon unna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VÅRT TEAM

Fredrik Sanne

Daglig leder/produktsalg

Frank Wiermyhr

Produksjon/befarer

Kjell Imingen

Montør

John Than Khar Tlumang

Montør

Rokas Gain

Montør

Vidas Janusevicius

Montør

Gintaras Endruzis

Montør

Virgilijus Vieskelis

Montør

Per Erik Gruer

Montør

Vi er bare en telefon unna